Has eltűnt! 10 egyszerű tipp, (nem Gyakorolja, vagy diéta lapos has)

Mondja Thomas hogyan szabadulj meg a hasam?”. Megkért, néhány évvel ezelőtt, a volt német tanár. Véletlenül találkoztam vele az étteremben, beszélgettünk.

Először nem ismert meg. Nem meglepő, hogy az elmúlt 10 évben sok minden történt. Abban az időben egy kicsit “kör” ;-). Én büszkén mondtam neki, hogy én olyan sok. A szemek egyre jobban érdekes.

foto37“Lehet-e kapni a gyomor, még akkor is, ha nem szereted a sportot?” Vicces, hogy valahogy mindig maradnak a diákok, illetve a tanárok mindig sok kérdés; -). De ez az idő nem volt valami Tanítani egykori tanára.

“Természetesen,” mondtam, hogy nem kell sportolnunk, hogy ki a hasad! Csak követni kell a tanácsokat megoldani, így néhány hasi zsír, minden nap!”

Fogadd el a szívem a következő tippek, akkor az alkatrészek a hasa, csökkenti a felesleges zsír fogyás!

A 10 egyszerű tipp, segített építeni egy Sixpack

Hasa, ahogy tipp # 1-szemmel

Csökkenti a kérlelhetetlen gyűrű a hasa, étrend, o! Ahogy mondani szokták, “minden kiló megy keresztül a száj”.

Azt JAVASOLJUK, hogy az ügyfelek elsősorban a dokumentum, amit esznek. Ez ad neked (meg nekem) nehéz felülvizsgálata a tényleges mennyiség az élelmiszer-minőség, élelmiszer.

Sajnos nem kaptam meg a hasát Pite-Mal-ujjak képlet. Annak ellenére, hogy én személy szerint fizetett a figyelmet arra, hogy mit eszem, elvesztettem az áttekintés során a nap.

Hasa, ahogy tipp # 2 – Kérdezem

Ha te egy olyan ember vagy, mint én, akkor ez a tipp nagyon Hatékony. Kérdezd meg magadtól: “van egy igazi Éhség, vagy csak a vágy?”

Gyakran szörnyen észre, hogy én csak enni meg a vágy. Pedig ritkán volt unalom, vagy akár a stressz, ami arra kényszerítette, hogy egyék. Mind, persze, nem is nagyon hasznos a küldetés “hasa”.

Megvédenek a nem kívánt vágyak, óvintézkedéseket. Győződjön meg róla, hogy elég jól aludni. Legalább napi 8 órában. Azt is javasolta, hogy egy NAP, délután. A stressz lehet kerülni, ha az előírtnál több időt feladatok elvégzése. A terv az, nagylelkű nem próbálja meg használni minden pillanatot.

Személy szerint én nagyon hasznosnak találom, hogy eltávolítottam minden kísértés a következő környéken. Úgyhogy nem is jött be a kísértésnek, hogy enni.

Hasa, ahogy tipp # 3-enni Tudatosan

Mikor volt az utolsó alkalommal, amikor élveztem minden egyes darabot? Úgy értem, hogy az étel a nyelv osztja? Éreztem, milyen összetevők, gyógynövények, ízben ezt az ételt?

Igen, még a rossz rágás segíthet növelni. Nem eszünk tudatosan, csak elkapni. Ez vezet a tény, hogy egy rövid idő, hogy sokat eszik túl sokat. Ha túl sok kalóriát, hogy magunkat, a test tárolja a zsírt. Nem számít, hogy mit ESZÜNK. Tudja emelni magát a saláta (ez egy eltúlzott példa, de igaz).

Lassú, tudatos élelmiszer-megakadályozza, hogy a fogyasztás a túl sok kalória (energia). Mint a teltségérzés kell egy kis idő, hogy elmondja, hogy “elég”, hogy enni lassan. Ez a kis trükk, hogy mentse a kalóriát, hogy Ellenkező esetben meg kell égetni át egy forgalmas Kocogás meg.

Hasa, ahogy tipp száma #4 – semmi esetre sem éhség

Ez teljesen kontraproduktív, hogy éhen. Ha kezdeni egy diéta vagy lehet elérni, hogy a hasa a módszer FDH (friss fele), akkor fennáll a veszélye.

A test okosabb. Most, ha nem esznek semmit, a szervezet megkapja a jelet: “piros riasztási szint”. Persze, ha fogyni a FDH, de ez megtévesztő. Ez a fogyás általában víz, izom, nem kövér hasa.

De mivel szükség van az Izmok éget hasa, vagy talán a legfontosabb szerv, anyagcsere, nagyon fontos, hogy védje az izmokat. Ha elveszted az izom, a bazális metabolizmus (kalória-fogyasztás a többi) csökken. Ha az éhezés mód Eszik rendesen, a hatás Jojo véletlenül váltotta ki.

Hasa, ahogy Board room # 5-Knigge a lemez

Tudtad, hogy étkezés után úgy érzi, nehéz? Ha a gyomor tele, inkább aludni? Akkor figyelmen kívül hagyja az úgynevezett fiú mögött a lemez.

Mi ez? A gyerek tányér egy kis trükk, amely segít, hogy megszerezzék kevesebb kalóriát tartalmaz. Hogy serkentik a zsírégetést, fontos, hogy ne lett volna negatív energia-egyensúly. Ez azt jelenti, hogy többet költenek energiára, mint a test kell ahhoz, hogy kiadja, így a gyomrom.

Ezek a tippek ételek segít ebben:

  1. Mindig egy kis tányér
  2. Sose töltse ki az edény színültig
  3. Jó étvágyat készülj fel, hogy az étkezés
  4. Várjon 10 percet, ital, 1 Csésze víz

Ezeket a kis trükköket, akkor összesen kevesebb kalóriát, nem diéta.

Hasa, ahogy tipp #6 – sugar rush

Az a tény, hogy a cukor-fogyasztás az elmúlt évtizedekben drámaian megnőtt. Sajnálom, nem tudom, hol a mítosz jött, de téved! Ez nem a zsír az ételt, így a kötet a hasam nő. Az, hogy cukor.

Kérjük, tanulmányozza a csomagoláson termékek. Fogadok, hogy 90% – a termékek hozzáadott cukor. Ha eszünk cukrot tartalmazó ételt, a test teszi az inzulin hormon. Inzulin elnyomja a zsírégetést, valamint elősegíti a zsír lerakódását.

Ezért kerülje a cukrot, a cukrot tartalmazó termékek például a Kóla, gyümölcslé (!!!), Édesség, hanem kenyeret, kekszet. Ha komolyan ezt akarom, hogy a hasa ment AZONNAL, azt javasoljuk, hogy: ne szénhidrátok, mint például a rizs, tészta, kenyér, gyümölcs.

Hasa, ahogy tipp # 7-protein étel

Tipp 7. talán az egyik legjobb, legegyszerűbb tanács, amit adhatok: egyél több fehérje termékek! Fehérje (más néven protein) az “építőanyag” a szervezetnek. Tanulmányok kimutatták, hogy a fehérje serkenti a hőtermelés (hőtermelés), telített zsírsavak, gazdagítja, serkenti az anyagcserét.

Via fehérje a szervezet megkapja elég építőelemek építeni izom, ami még fontosabb, hogy védje az izmokat. A szépség, a fehérje az, hogy a szervezete másképp reagál, majd elindít egy sorozat a folyamatok, amelyek elősegítik a zsírégetést, segít fészer hasa.

Hasa, ahogy Board room # 8-szokás

Megfelelő képzés, illetve mindenekelőtt a megfelelő táplálkozás, természetesen a fő feltétel, hogy hasa. De egy kis darab a puzzle hiányzó ebben az egyenletben, hogy a fejét. Ha nem állunk készen, hogy valami, nem a test. A szokások vezetett minket, hogy növelje a has. Most a gyomor kell, hogy menjen el, ezért a régi szokások! A nap többsége áll rutin események, mint a zuhany, fogmosás, Reggeli, ebéd, ingázás dolgozni.

foto38

Miatt kisebb változások a szokások, elindít egy láncreakciót, ami javítja a zsírégető különösebb erőfeszítés nélkül. A legjobb példa erre a gyomrom, ahogy tipp # 5, ahol egy kis változás a viselkedést okozhat sok.

Jobb, hogy cserélje ki a régi szokások, hogy 1. túl sok étel 2. ne hagyd magad, mozgás, túl kicsi. Itt egy kis példa: ride bike, dolgozni, enni csak a fő étkezés (kerülje a snack).

Hasa, ahogy tipp # 9 – érezd jól magad

Hetente egyszer elmegyek SAU! Ez általában vasárnap. – Csodáld meg, hogy a hasa tele csokoládé (lehetőleg világos kék szilárd tejcsokoládé a Ritter Sport).Nagyon szórakoztató, hisz nekem

Miért csinálom ezt?

Ez az úgynevezett nap-egy ünnep a fejem, a testem. Nem bántalmazott az pedig, sajnos, nem tudom, hagyj fel minden, amit Ad örömet az életben. Én nem akarom ezt.

Ha szándékosan enni heti 6 nap, ilyen obzharivaete teljesen szabad. Nem kell félni többé. Ilyen rövid Többlet kalóriát nem hoz létre kövér! Egy Esstag ad a szükséges motivációt, ami egy nagyon szórakoztató.

Ez furcsának tűnhet, De miután esstag alig várom, hogy tudom, megint enni.

Hasa, ahogy Board room # 10 –

Ha végre a tanácsot, hogy “a gyomor út”, de még mindig nincs siker, akkor talán szakmai segítséget. Edző, edző, vagy a dietetikus, talán a szakmai program csodákra képes. Ezek általában év tapasztalata a témában “a gyomrom, ahogy” tudom, hogy hol van ragadva. Hozzon létre egy személyes táplálkozási terv, illetve megadja a szükséges motivációt.

Ha már Harc, hogy ki a hasa, akkor lehet, hogy ez egy módja annak, hogy kiderítsük, miért nem fog működni. Ami pedig még fontosabb:

Talán én is tudok segíteni!?

Több mint 30.000 férfiak, mind a nők már hidd el, hogy megszabaduljon a hasa, majd úgy döntött, A program az “Egyszerű Sixpack”.